Așa cum se apropie Ziua Îndrăgostiților, este timpul să începeți să vă gândiți cum veți arăta afecțiunea dvs. față de cei dragi sau dragă în acest an. Ce fel de trandafiri alegeți să trimiteți va comunica un anumit mesaj, în funcție de culoarea lor.

Roz, de exemplu, este un simbol al blândeții, în timp ce albul reprezintă puritatea.

Galben înseamnă adesea prietenie și roșu înseamnă dragoste și dorință. Trimiteți un mesaj special care îi permite să știe exact cum vă simțiți despre ea. Designerii florali de la Buchetul De Trandfiri creează buchete frumoase care vă vor ajuta să vă împărtășiți sentimentele cu ea în această Zi de Valentine’s Day.

 

Exprimați-vă dragostea față de iubita voastra de Valentine’s Day cu designul nostru foarte elegant. Trandafiri roșii și trandafiri fac ca orice femeie sa nu ramana indiferenta chiar daca este mai putin o fire romantic, aceste buhete cu siguranta o vor impresiona.

Ce vreți să trimiteți la Ziua Îndrăgostiților în acest an, asigurați-vă că mesajul este clar și direct din inimă. Discutați cu experții florali de la Buchetul De Trandafiri  despre cele mai bune modele pentru a le spune cât de mult înseamnă pentru tine la Ziua Îndrăgostiților și pe tot parcursul anului.